אבו זייד – בת גלים חיפה

שתפו באהבה

מסעדת אבו זייד הוקמה בבת גלים בשנת 1990 על ידי אבו זייד וכיום מנוהלת על ידי בנו הבכור השף זייד.
במסעדה תפריט עשיר ומגוון של מבחר דגים שמוגשים ישר מהים לצלחת .
המסעדה מציעה גם בשרים על האש  : סטייקים, צלעות טלה, קבב טלה ושיפודים מכל סוגי הבשר. את מגוון הבשרים ילוו צלחות של סלטים. מסעדה עממית של משפחות או מפגש של ארוחות עסקיות.

מנות מומלצות:
שרימפס בגריל – מנה מוגשת עם 350 גרם שרימפס , המרינדה כוללת בתוכה שמן זית , חמאה , מלח, פלפל לבןן
המנה מוגשת כאשר השרימפסים משופדים

דג לוקוס אפוי: מוגש עם שמן זית זעתר ולימון מאוד מומלץ, הבשר מאוד עסיסי

גריל מעורב: מוגש עם סטיק פרגית, שיפוד קבב על מקל קינמון, צלעות טלה

שרימפס ברוטב שום : מנה מוגשת עם 350 גרם שרימפס , המרינדה כוללת בתוכה שמן זית , חמאה ,מיץ לימון טרי, מלח, פלפל שחור, בזילקום. לטייל אחר כך בטיילת היפה של בת גלים

פילה דניס בגריל :מוגש עם תפו"א  צלחת מקושטת(פטרוזליה, מלפפון, גמבה) ולימון, הבשר מאוד עסיסי מאוד מומלץ.

לובסטר מוקפץ:מוגש עם תפו"א , הבשר מאוד עסיסי

קדירת פירות ים:

רחוב העליה 52 בת גלים חיפה
טל:04-8523419, נייד: 050-3604605, פקס: 04-8507772

אי מייל: zeidomar37@hotmail.co

שעות פתיחה

 

א – ש 23:00- 12:00

מחיר לסועד

80-140 ש"ח

איך מגיעים

 

מבית חולים רמבם נוסעים לכיוון יטבתה כ 200 מטרים , המסעדה נמצאת לפני הכיכר בצד ימין

 


שתפו באהבה

אודות המחבר

Avatar photo

ענת שקד

ענת שקד - וכולם מדברים עליך
משפיענית רשת
ניהול תוכן
עיתונאית
משרד יחסי ציבור ויעוץ תקשורת

השארת תגובה