מסעדת צפרירים 1- הסנונית הראשונה

שתפו באהבה

לכל סיפור יש נקודת התחלה וכדי לגלות מהיכן מתחיל הסיפור של מסעדת צפרירים 1, עלינו לעלות על רכבת הזמן ולחזור לשנת 2012 בעיר. בשנה זו התקבצה קבוצה קטנה של חיפאים בראשות עודד שטראוס ולירן לוי , אייקונים בתרבות הקולינריה בארץ. אשר שמו לעצמם כמטרה לשנות את תרבות האוכל והבילוי בעיר .

צפרירים 1, הפכה במהרה למקום הבילוי המועדף בעיר, באמצעות שילוב ייחודי של אווירת לילה  תוססת לצד חוויה קולינרית ועיצוב שמשלב אלמנטים מודרניים על הבר שהופכים את המסעדה למפגש מרתק בין תרבויות.
צפרירים 1 היא מסעדה ורסטילית שמציעה בילוי קולינרי איכותי עם מנות טעימות ומרהיבות, מוסיקה משובחת ובר שמציע מבחר רחב ונדיר של משקאות אלכוהוליים לאורחים המגיעים אליה.

השף שמנצח על כל התזמורת הקולינרית המוצלחת הזו הינו ירון וידר. השף ירון וידר הינו דור שלישי למשפחה שקורותיה שזורים בתרבות האוכל מהרגע שסבו ניהל מפעל גלידות ומתוקים בפולין וכלה בעסקים שונים בהיסטוריה של העיר חיפה מאז שנת 1948.
דרכו המקצועית של השף וידר היא אחת המרתקות בתרבות הקולינרית הישראלית עם התחלה בעולם הקונדיטוריה של האחים שמו. בשנת 2004 ארז ירון את חפציו וטס ללמוד בישול בבית הספר היוקרתי ״פול-בוקוז״. את צעדיו הראשונים באומנות הבישול עשה השף במסעדות מישלן "לטרואה דום" ו"גיי- לסוזה" בצרפת.


בשנת 2006 חזר השף וידר ארצה והמשיך את דרכו כשף במסעדות המובילות בישראל עם טעמו הייחודי והיצירתיות שנודעו ברחבי ישראל עד שבשנת 2016 הוא נחת בחיפה והפך לחלק מרכזי ומוביל במשפחת צפרירים 1.
המטבח שלנו מציע בשרים מיושנים, דגים טריים ומנות שעם השנים הפכו לאגדה כדוגמת האנטריקוט, שווארמה דגים, ג'ק בורגר, פילה ואף מנת הריזוטו פטריות שבעבר ניסינו להוריד מהתפריט אך היא חזרה בגאווה בשל דרישת האורחים שמבקרים במסעדת הגורמה החיפאית לאורך השנים.

 


שתפו באהבה

אודות המחבר

Avatar photo

ענת שקד

ענת שקד - וכולם מדברים עליך
משפיענית רשת
ניהול תוכן
עיתונאית
משרד יחסי ציבור ויעוץ תקשורת

השארת תגובה